Tu smo da pričamo najlepše priče

Kontrast izdavaštvo čini grupa krajnjih entuzijasta koji strastveno veruju da je dobra priča vrhunac duha. Ostanite sa nama, jer ova priča počinje a najbolje stvari tek dolaze…

Kontrast tim

Vladimir Manigoda
Vladimir ManigodaGlavni i odgovorni urednik
Osnivač i glavni i odgovorni urednik Kontrast izdavaštva. Dugi niz godina je sarađivao sa najvećim srpskim knjižarskim lancima i izdavačkim kućama. Jedan je od urednik portala za književnost glif.rs. Živi i radi u Beogradu.
Danilo Lučić
Danilo LučićUrednik
Rođen u Beogradu, diplomirao i masterirao na katedri za srpsku književnost i jezik Filološkog fakulteta u Beogradu. Bavi se pisanjem poezije, proze, eseja i književne kritike. Jedan je od urednika portala za književnost glif.rs.
Vladimir Pavlišin
Vladimir PavlišinFinansije
Redantium, totam rem aperiam, eaque ipsa qu ab illo un inventore veritatis etras quasi architectos beatae vitae dicta sunt est explicabo sadips ipsum dolores ets.
Sonja Kovačev
Sonja KovačevPR
Nesuđena profesorka srpskog jezika i književnosti koju je ljubav prema pitanjima i odgovorima odvela u drugom pravcu. Radila je za nekoliko poznatih dnevnih i mesečnih listova. Trenutno piše za City magazine. Voli da priča, ne voli da telefonira, a najviše od svega voli timski rad!