akcija 2 knjige kala njuporta (35 popusta)

Akcija - 2 knjige Kala Njuporta (35% popusta)

Kal Njuport

Paketi knjiga

DUBOKI RADU vreme kada je čovekov pogled zamagljen mahnitim otvaranjima elektronske pošte i obaveštenja na društvenim mrežama, duboki rad se posledično nameće kao neophodna veština, ona koja vam omogu...

Cena: 1.429,00 RSD 2.198,00 ušteda: 769,00 RSD (-35%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
Zapiši posvetu koju ćemo odštampati na prvoj stranici knjige koju poručuješ:

DUBOKI RAD

U vreme kada je čovekov pogled zamagljen mahnitim otvaranjima elektronske pošte i obaveštenja na društvenim mrežama, duboki rad se posledično nameće kao neophodna veština, ona koja vam omogućava da brzo savladate kognitivno zahtevne procese i složene informacije. Osim što garantuje bolji učinak za značajno manje utrošenog vremena, duboki rad obećava i osećaj istinskog ispunjenja.

DIGITALNI MINIMALIZAM

Put za dobar život u visokotehnološkom svetu paradoksalno se krije u svedenom i kontrolisanom korišćenju tehnologije, a ova pravovremena knjiga se zdravorazumskim savetima nameće kao neophodni putokaz.

  • ISBN: 100000005
  • Broj strana: 256+252
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Mek
  • Format: 20x14
  • Godina izdanja: 2022

Kal Njuport
Kal Njuport je profesor kompjuterskih nauka na Univerzitetu Džordžtaun i autor nekoliko knjiga, od kojih su najpoznatije "Digital Minimalism", "A World Without Email i Deep Work". Knjige su mu prevedene na preko 30 jezika. Takođe vodi i popularnu veb-stranicu "Study Hacks: Decoding Patterns of Success".