akcija 4 knjige roberta grina (30 popusta)

Akcija - 4 knjige Roberta Grina (30% popusta)

Robert Grin

Paketi knjiga

48 zakona moći - Ova nemoralna, prevrtljiva, nemilosrdna, podređujuća i prodorna knjiga destilira tri hiljade godina istorije moći u 48 brutalnih i veoma jasno objašnjenih zakona. Ovde ćete naći sve o...

Cena: 2.797,00 RSD 3.996,00 ušteda: 1.199,00 RSD (-30%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
Zapiši posvetu koju ćemo odštampati na prvoj stranici knjige koju poručuješ:

48 zakona moći - Ova nemoralna, prevrtljiva, nemilosrdna, podređujuća i prodorna knjiga destilira tri hiljade godina istorije moći u 48 brutalnih i veoma jasno objašnjenih zakona. Ovde ćete naći sve one ljude koji su se tokom istorije u svojim razmišljanjima dotakli teme moći. Neki zakoni nas uče o skromnosti, neki o tajnovitosti, dok nas neki upućuju na beskompromisni oportunizam, ali nezavisno od naših moralnih primedbi za koje se nadamo da ćete stvoriti čitanjem, ovi zakoni su u potpunosti realni i uočljivi u našoj svakodnevici. Cilj objavljivanja ovog dela nije u tome da prikažemo način sticanja moći, već upravo suprotno, da prepoznamo tuđe pokušaje ovladavanja našom svakodnevnicom.

33 strategije ratovanja - Ova knjiga je dokaz zašto njenog autora Roberta Grina britanski The Independent s punim pravom naziva „savremeni Makijaveli“. Ova knjiga nastavlja tamo gde je stala „48 zakona moći“ i nudi vam precizno i upotrebljivo interpretirane vojne strategije velikih majstora ratovanja koje su u potpunosti primenjive u savremenom životu. Vaše profesionalne i emotivne kampanje jako često mogu biti pod uticajem ljudi koji ove strategije primenjuju, pa je ova knjiga i uputstvo za prepoznavanje negativnog uticaja pojedinaca i okruženja na vas i vaše ciljeve.Primeri velikih stratega iz ove knjige, poput Sun Cua, Aleksandra Velikog, Napoleona Bonaparte i mnogih drugih, poslužiće vam kao uputstvo za male bitke koje bijete svakodnevno.

Majstorstvo - „Majstorstvo“ sintetizuje godine istraživanja tokom kojih je Robert Grin pisao svoje velike, međunarodne bestselere „48 zakona moći“, „33 strategije ratovanja“ i „Umetnost zavođenja“ i pokazuje da je krajnji oblik svake moći samo majstorstvo. Analizirajući živote velikih majstora u svojim disciplinama, kao što su Čarls Darvin, Bendžamin Frenklin, Albert Ajnštajn i Leonardo Davinči, kao i intervjuišući majstore iz našeg doba, poput tehnološkog gurua Pola Grejema i borca za prava životinja Templa Grandina, Grin uspeva da demistifikuje mnoge mitove naše kulture o genijalnosti. Pored toga, pošlo mu je za rukom i da izvuče esenciju mudrosti koja se vekovima skupljala oko tajne postajanja moćnim i veličanstvenim. Ovom knjigom će njeni čitaoci uspeti da u sebi otključaju skrivenu strast i moć, i postanu majstori.

Umeće zavođenja - Ova knjiga je vešta sinteza ideja i zaključaka velikih mislilaca poput Frojda, Ovidija, Kjerkegora i Ajnštajna, kao i poznatih istorijskih zavodnika i zavodnica. Od Kleopatre do Džona F. Kenedija, od Endija Vorhola do Džozefine Bonaparate, ova knjiga ulazi u samu srž karaktera zavodnika i detaljno, analitički objašnjava njihove taktike, pobede, ali i poraze. Dvadeset četiri taktike ovde opisane će upoznati čitaoca sa procesom zavođenja, pružajući mu lukava i ponekad kontroverzna uputstva kako da ovlada jednom od najopasnjih moći na svetu. “Umetnost zavođenja” je knjiga koja će vas naučiti kako da dobijete ono što želite od bilo koga, ali i kako da ne dozvolite da vam bilo ko oduzme nešto što ne želite da date.

 

  • ISBN: 100000012
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Mek

Robert Grin
Robert Grin (1959) je američki autor i govornik koji je postao poznat po svojim istraživanjima moći, strategija i zavođenja, o čemu piše u svojim knjigama. Nakon završetka studija na univerzitetu u Viskonsinu, Grin se bavio najrazličitijim poslovima koji su ga na kraju u Italiji doveli do poznanstva sa bitnim urednikom Džustom Elfersonom. Iz njihove saradnje izrodio se bestseler “48 zakona moći”, koji je do sada prodat u milionskim tiražima širom sveta. Njegova dela imaju veliki uticaj na popularnu kulturu.  Grin je odrastao u Los Anđelesu i pohađa Berkli, da bi svoju diplomu iz klasičnih studija dobio na Univerzitetu Viskonsin-Medison. Pre nego što će postati autor, Grin je, prema svojoj procenio radio oko 80 različitih poslova; bio je građevinac, prevodilac, urednik magazina i holivudski pisac scenarija. Povodom svoje najkontroverznije knjige "48 zakona moći" izjavio je: "Svi pretpostavljaju da ja praktikujem zakone o kojima sam pisao, ali nije tako. Mislim da svako ko bi postupao po njima bi bio suviše užasna osoba da vam bude u blizini." Bibliografija: 48 zakona moći, Umetnost zavođenja, 33 strategije ratovanja, 50-i zakon, Majstorstvo.