akcija tri knjige knjige gabora matea (35 popusta)

Akcija - tri knjige knjige Gabora Matea (35% popusta)

Gabor Mate

Paketi knjiga

Akcijski komplet tri knjige Gabora Matea sa popustom od 30%.

Cena: 2.858,00 RSD 4.397,00 ušteda: 1.539,00 RSD (-35%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
Zapiši posvetu koju ćemo odštampati na prvoj stranici knjige koju poručuješ:

Mateov pristup problemu zavisnosti usredsređuje se na traumu koju su pretrpeli njegovi pacijenti. U knjizi U svetu gladnog duha: bliski susreti sa zavisnošću Mate sa neuporedivom saosećajnošću i razumevanjem za ljudsko stanje govori o vrstama trauma koje su zavisnici iskusili i načinima na koje to utiče na njihovo donošenje odluka u kasnijem životu. U svetu gladnog duha je snažna pripovest o složenosti ljudske prirode, u kojoj se zbunjujuće i protivrečne emocije zavisnika sukobljavaju sa racionalnim mislima i o mučnoj borbi koju svaki od njih svakodnevno i danonoćno vodi. Ali ova knjiga nije samo hronika jednog društvenog problema, ona je i sigurni orijentir i putokaz ka manje toksičnom i čistijem životu.

 

Kad telo kaže ne je impresivan doprinos istraživanju fiziološke veze između životnih stresova i osećanja i telesnih sistema koji upravljaju nervima, imunološkim aparatom i hormonima. Sa velikim saosećanjem i erudicijom, Gabor Mate demistifikuje medicinsku nauku i, kao što je to učinio u Rasejanim umovima, poziva nas da svi budemo doprinosioci sopstvenom zdravlju.

 • ISBN: 100000002
 • Broj strana: 126
 • Pismo: Latinica
 • Povez: Mek
 • Godina izdanja: 2021

Gabor Mate
Gabor Mate (1944) je kanadski lekar mađarskog porekla. U svojoj karijeri bavio se porodičnom praksom, palijativnom negom, psihoterapijom, i ispoljio posebno interesovanje za dečiji razvoj, traume i njihov potencijalno doživotni uticaj na fizičko i mentalno zdravlje. Donedavno je bio zaposlen na vankuverskoj klinici u Dauntaun Istsajdu. Otkako se povukao iz kliničke prakse i penzionisao, putuje, piše i bavi se govorničkom praksom, osvrćući se na ove i srodne teme. Knjige su mu objavljene su na preko dvadeset pet jezika.

Komentari

 • Akcija - dve knjige Gabora Matea (35% popusta)

  16.06.2021.
  Kontrast ★★★★★

  Nikola Matić

 • Akcija - dve knjige Gabora Matea (35% popusta)

  25.05.2021.
  Ivana ★★★★★

  Ko je preveo knjige Gabora Matea?