Almanah Navala Ravikanta

Erik Jorgenson

Popularna psihologija, Novi naslovi

Izgradnja bogatstva i postizanje dugoročne sreće veštine su koje se mogu naučiti.

Cena: 1.019,00 RSD 1.199,00 ušteda: 180,00 RSD (-15%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
Zapiši posvetu koju ćemo odštampati na prvoj stranici knjige koju poručuješ:

Navalmanack.com

Nav.al

Tim.blog

EJorgenson.com

Twitter.com/jackbutcher

 

Prevela s engleskog: Jelena Nidžović

Rečima Erika Jorgensona, priređivača Almanaha, Naval Ravikant je prava ikona i nezaobilazno ime u Silicijumskoj dolini i startap kulturi širom sveta. Osnovao je više uspešnih kompanija, od kojih su najpoznatije Epinions i AngelList. Pored finansijskog uspeha, Navala čini poznatim i deljenje sopstvene filozofije života i sreće sa drugima, što naročito privlači čitaoce i slušaoce širom sveta. Naval je retka kombinacija uspešne i srećne osobe. Nakon celoživotnog proučavanja i primene filozofije, ekonomije i strategija za stvaranje bogatstva, dokazao je i praktični uticaj svojih principa.

Almanah Navala Ravikanta predstavlja kolekciju Navalovih mudrosti i iskustava, koje je tokom poslednje decenije delio na društvenim mrežama, blogovima, u intervjuima i na podkastima. Almanah nije puki i naivni vodič za osvajanje sreće i bogatsva – ovo je knjiga u kojoj vam Naval svojim rečima i primerom pomaže u pronalaženju sopstvenog puta do jedinstvenog, srećnog i uspešnog života.

 

  • ISBN: 9788660362034
  • Broj strana: 216
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Broš
  • Format: 20x14
  • Godina izdanja: 2023

Erik Jorgenson
Erik Jorgenson je preduzetnik, pisac i investitor. On je u osnivačkom timu Zaarly-ja, a objavljuje na mrežama od 2014. Njegov blog je obrazovao i zabavio preko milion čitalaca. Erik je u potrazi da stvori (i pojede) savršen sendvič. On tvituje na @ericjorgenson i objavljuje nove radove i projekte na ejorgenson.com/blog

Komentari

  • Almanah Navila Ravikanta

    03.08.2023.
    Luka ★★★★★

    Ajde vise izbacite je cekam vec 6 meseci..