Almanah Navala Ravikanta

Erik Jorgenson

Uskoro, Popularna psihologija

Izgradnja bogatstva i postizanje dugoročne sreće veštine su koje se mogu naučiti.

Unesite e-mail adresu:

Izgradnja bogatstva i postizanje dugoročne sreće veštine su koje se mogu naučiti.

Rečima Erika Jorgensona, priređivača Almanaha, Naval Ravikant je prava ikona i nezaobilazno ime u Silicijumskoj dolini i startap kulturi širom sveta. Osnovao je više uspešnih kompanija, od kojih su najpoznatije Epinions i AngelList. Pored finansijskog uspeha, Navala čini poznatim i deljenje sopstvene filozofije života i sreće sa drugima, što naročito privlači čitaoce i slušaoce širom sveta. Naval je retka kombinacija uspešne i srećne osobe. Nakon celoživotnog proučavanja i primene filozofije, ekonomije i strategija za stvaranje bogatstva, dokazao je i praktični uticaj svojih principa.

Almanah Navala Ravikanta predstavlja kolekciju Navalovih mudrosti i iskustava, koje je tokom poslednje decenije delio na društvenim mrežama, blogovima, u intervjuima i na podkastima. Almanah nije puki i naivni vodič za osvajanje sreće i bogatsva – ovo je knjiga u kojoj vam Naval svojim rečima i primerom pomaže u pronalaženju sopstvenog puta do jedinstvenog, srećnog i uspešnog života.

 • ISBN: 9788660362034
 • Pismo: lat
 • Povez: Broš
 • Godina izdanja: 2023

Erik Jorgenson
Erik Jorgenson je preduzetnik, pisac i investitor. On je u osnivačkom timu Zaarly-ja, a objavljuje na mrežama od 2014. Njegov blog je obrazovao i zabavio preko milion čitalaca. Erik je u potrazi da stvori (i pojede) savršen sendvič. On tvituje na @ericjorgenson i objavljuje nove radove i projekte na ejorgenson.com/blog

Komentari

 • Almanah Navila Ravikanta

  03.08.2023.
  Luka ★★★★★

  Ajde vise izbacite je cekam vec 6 meseci..