land in sicht

Land in sicht

Ilona Hartman

Uskoro

Ilona Hartmann priča priču o mladoj ženi koja sa velikom osetljivošću traga za sopstvenim korenima. Roman pun komičnih situacija i neobičnih susreta, ali i početak nežnog, emotivnog zbližavanja oca i ćerke, koji tek uče šta znači biti porodica jedno drugom.

Unesite e-mail adresu:
Jana nikada nije upoznala svog oca. Sve što zna o njemu je da radi kao kapetan na MS Mocart, prilično neglamuroznom brodu za krstarenje na Dunavu. Tako da je rezervisala kartu za putovanje na nedelju dana bez daljeg odlaganja. Još ne zna da li će mu otkriti ko je ona zapravo. Putovanje od Pasaua do Beča počinje sa skoro stotinu starijih gostiju i posadom koja je žestoko pila na brodu. 
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Mek
  • Godina izdanja: 2022

Ilona Hartman
Ilona Hartmann is a freelance author and copywriter. Born near Stuttgart in 1990, after graduating from high school she first moved to Leipzig and then to Berlin, but above all to the Internet, where she still lives today. Her debut novel “Land insicht” will be published by Aufbau Verlag in summer 2020. In addition, there are about 15,000 very good tweets without punctuation marks from her on Twitter under @zirkuspony.