Uvod u NLP – Džozef O’Konor i Džon Sejmur

Akcija!

899.00 RSD 764.00 RSD


Džozef O’Konor je jedan od najpoznatijih i najcenjenijih instruktora NLP na svetu. Predavao je po Severnoj i Južnoj Americi, Hong Kongu, Singapuru, Novom Zelandu i brojnim evropskim državama. Povremeni je predavač i na NLP Univerzitetu Santa Kruz, u Kaliforniji. Sarađivao je sa mnogim eminentnim i velikim kompanijama, kao i organizacijama (UNIDO, u Beču). Autor je sedamnaest knjiga, koje su prevedene na 21 jezik. Prvi je autor izvan Sjedinjenihi Država koji je napisao priručnik o NLP-u. Trenutno živi u Brazilu, gde je osnovao kompaniju Lambent do Brasil, koja se bavi obukom, teninzima i konsultacijama u sferi poslovnih strategija.

Džon Sejmur je, uz Džozefa O’Konora, jedan od najuticajnijih autora i predavača iz oblasti NLP-a, u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ima titulu Master trenera NLP-a, bavi se konsaltingom, govornik je, autor i osnivač firme John Seymour Associates Ltd, najdugovečnije NLP organizacije u Velikoj Britaniji. Organizovao je nekoliko hiljada obuka i predstavio NLP desetinama hiljada ljudi, od kojih su mnogi nastavili da se bave ovom oblašću. Sejmur je odabran da predstavi NLP zdravstvenim i obrazovnim organizacijama na nacionalnom nivou. Član je upravnog odbora internacinalnog časopisa NLP World.

 

Description

Ova knjiga predstavlja obaveznu osnovu za svakoga ko želi da savlada veštine NLP-a. Ona predstavlja uvod i vodič kroz naučno područje poznato pod nazivom neuro-lingvističko programiranje. NLP je pre svega umeće i nauka o postizanju ličnog uspeha, a ova knjiga nam omogućava da se upoznamo sa modelima koji su za to neophodni.

S obzirom da su knjigu pisala dva autora, ona pruža kompleksniju, dublju i celovitiju sliku o obrascima koji su od izuzetnog značaja i mogu nam pomoći da razvijemo svoju ličnost, napravimo prave izbore, stvorimo nove šanse, i svime time u perspektivi poboljšamo kvalitet života. Autori Džozef O’Konor i Džon Sejmur poznati su kao vodeći instruktori i savetnici na području NLP-a i jedna od najvećih imena u ovoj oblasti.

Knjiga „Uvod u NLP”  nam pomaže da postignemo savršenstvo na svim bitnim životnim područjima, kao što su: emotivni život, komunikacija, poslovanje, obrazovanje i terapeutska praksa. Osim što nam pruža osnovno znanje iz oblasti neuro-lingvističkog programiranja, knjiga se može shvatiti i kao priručnik u kojem možemo naći uputstva kako da dođemo do svih bitnih knjiga u ovoj oblasti, kao i savete za izbor adekvatnog NLP kursa.

Detalji

Godina izdanja

2018

Broj strana

314

ISBN

9788689203813

Format

14cm x 20cm

Povez

Broš

Pismo

Latinica