Libreto

Danijel Gatarić

Domaća književnost, Akcija 3 za 999

Španija trpi posledice radničkih protesta i katalonske borbe za nezavisnost.Glavni junak, Damir Romić, migrant iz Bosne i Hercegovine, trpi posledice sebe samog.Roman „Libreto“ je fantazija na temu lu...

Cena: 525,00 RSD 699,00 ušteda: 174,00 RSD (-25%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
Zapiši posvetu koju ćemo odštampati na prvoj stranici knjige koju poručuješ:

Španija trpi posledice radničkih protesta i katalonske borbe za nezavisnost.

Glavni junak, Damir Romić, migrant iz Bosne i Hercegovine, trpi posledice sebe samog.

Roman „Libreto“ je fantazija na temu ludila i humora, muzike i psihijatrije, ljubavi i rata, potrebe da živimo dostojanstveno i ljubavno i parodije koja nas na tom putu snađe i snizi. Njegova upečatljivost i snaga nadilaze kategorije dirljivog, ispovednog, lirskog ponaosob: „Libreto“ je temeljno, neporecivo i desentimentalizovano tragikomična priča.

 

 

  • ISBN: 9788660360498
  • Broj strana: 150
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Mek
  • Format: 20x14cm
  • Godina izdanja: 2019

Danijel Gatarić
Rođen je 1988. u radničkoj porodici. Djetinjstvo provodi u selu Štrpci kod Prnjavora. Nakon dobijanja stana od preduzeća u kom otac radi seli se sa porodicom u Prnjavor gdje završava osnovnu školu „Branko Ćopić“ i srednju školu, Gimnazija Prnjavor opšti smjer. Za vrijeme gimnazijskih dana počinje da se bavi pisanjem i dobija prva priznanja. Nakon završetka srednje škole prelazi u Banjaluku, gdje završava Pravni Fakultet Banjalučkog univerziteta radeći u Agenciji za fizičko obezbjeđenje i zaštitu. Upisuje Master studije Pravnog fakulteta u Beogradu. Objavio je knjigu poezije "Razmaženi Adam" i roman "Muškost Zorana K". "Libreto" je njegov drugi roman.