Uvod u NLP

Džozef O'Konor, Džon Sejmur

Popularna psihologija

Ova knjiga nam pomaže da postignemo savršenstvo na svim bitnim životnim područjima, od emotivnog života do poslovanja, a svakako je najobuhvatniji uvodnik u veštine neurolingvističkog programiranja.

Cena: 959,00 RSD 1.199,00 ušteda: 240,00 RSD (-20%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
Zapiši posvetu koju ćemo odštampati na prvoj stranici knjige koju poručuješ:

* Prevela s engleskog: Nađa Parandilović

Ova knjiga predstavlja obaveznu osnovu za svakoga ko želi da savlada veštine NLP-a - neurolingvističkog programiranja. Ona predstavlja uvod i vodič kroz naučno područje poznato pod nazivom neurolingvističko programiranje. NLP je pre svega umeće i nauka o postizanju ličnog uspeha, a ova knjiga nam omogućava da se upoznamo sa modelima koji su za to neophodni.

S obzirom da su knjigu pisala dva autora, ona pruža kompleksniju, dublju i celovitiju sliku o obrascima koji su od izuzetnog značaja i mogu nam pomoći da razvijemo svoju ličnost, napravimo prave izbore, stvorimo nove šanse, i svime time u perspektivi poboljšamo kvalitet života. Autori Džozef O’Konor i Džon Sejmur poznati su kao vodeći instruktori i savetnici na području NLP-a i jedna od najvećih imena u ovoj oblasti. Knjiga „Uvod u NLP” nam pomaže da postignemo savršenstvo na svim bitnim životnim područjima, kao što su: emotivni život, komunikacija, poslovanje, obrazovanje i terapeutska praksa. Osim što nam pruža osnovno znanje iz oblasti neurolingvističkog programiranja, knjiga se može shvatiti i kao priručnik u kojem možemo naći uputstva kako da dođemo do svih bitnih knjiga u ovoj oblasti, kao i savete za izbor adekvatnog NLP kursa.

  • ISBN: 9788689203813
  • Broj strana: 314
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Mek
  • Format: 20x14cm
  • Godina izdanja: 2018

Džozef O'Konor
Džozef O’Konor je jedan od najpoznatijih i najcenjenijih instruktora NLP na svetu. Predavao je po Severnoj i Južnoj Americi, Hong Kongu, Singapuru, Novom Zelandu i brojnim evropskim državama. Povremeni je predavač i na NLP Univerzitetu Santa Kruz, u Kaliforniji. Sarađivao je sa mnogim eminentnim i velikim kompanijama, kao i organizacijama (UNIDO, u Beču). Autor je sedamnaest knjiga, koje su prevedene na 21 jezik. Prvi je autor izvan Sjedinjenihi Država koji je napisao priručnik o NLP-u. Trenutno živi u Brazilu, gde je osnovao kompaniju Lambent do Brasil, koja se bavi obukom, teninzima i konsultacijama u sferi poslovnih strategija. Džon Sejmur je, uz Džozefa O’Konora, jedan od najuticajnijih autora i predavača iz oblasti NLP-a, u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ima titulu Master trenera NLP-a, bavi se konsaltingom, govornik je, autor i osnivač firme John Seymour Associates Ltd, najdugovečnije NLP organizacije u Velikoj Britaniji. Organizovao je nekoliko hiljada obuka i predstavio NLP desetinama hiljada ljudi, od kojih su mnogi nastavili da se bave ovom oblašću. Sejmur je odabran da predstavi NLP zdravstvenim i obrazovnim organizacijama na nacionalnom nivou. Član je upravnog odbora internacinalnog časopisa NLP World.

Džon Sejmur
Jedan od najuticajnijih autora i predavača iz oblasti NLP-a u Velikoj Britaniji. Ima titulu master trenera NLP-a, bavi se konsaltingom, govorništvom i obukama. Član je upravnog odbora časopisa NPL World.