Zakoni ljudske prirode

Robert Grin

Popularna psihologija, Novi naslovi

Bilo da je reč o poslu, vezama ili oblikovanju sveta oko sebe, "Zakoni ljudske prirode" nude briljantne taktike za uspeh, samopoboljšanje i samoodbranu.

Cena: 2.099,00 RSD 2.999,00 ušteda: 900,00 RSD (-30%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
Zapiši posvetu koju ćemo odštampati na prvoj stranici knjige koju poručuješ:

Preveli s engleskog: Slobodan Damnjanović, Jelena Nidžović

Ljudska priroda je jača od bilo kog pojedinca, institucije ili tehnologije. Ona usmerava naša dela i pokreće nas kao šahovske figure. Stoga ignorisanje njenih zakona predstavlja svojevrsni rizik. S obzirom na to da smo društvene životinje, naši životi zavise od odnosa koje stvaramo. Zato naš talenat, znanje i kompetentnost nisu dovoljni: razumevanje razloga zbog koji ljudi postupaju na način na koji postupaju najvažnije je oruđe kojim možemo raspolagati.

Ova knjiga je svojevrsni vodič duž meandara ljudske prirode: oslanjajući se na uvide i iskustva najrazličitijih istorijskih ličnosti, Robert Grin nas u Zakonima ljudske prirode uči kako da kontrolišemo svoje emocije, kako da bolje tumačimo tuđe namere, kako da razvijemo empatiju i stavimo je u službu naših ciljeva, kako da prozremo maske i promenimo negativne obrasce u svom ponašanju.

 • ISBN: 9788660361525
 • Broj strana: 534
 • Pismo: Latinica
 • Povez: Mek
 • Format: 25cm
 • Godina izdanja: 2022

Robert Grin
Robert Grin (1959) je američki autor i govornik koji je postao poznat po svojim istraživanjima moći, strategija i zavođenja, o čemu piše u svojim knjigama. Nakon završetka studija na univerzitetu u Viskonsinu, Grin se bavio najrazličitijim poslovima koji su ga na kraju u Italiji doveli do poznanstva sa bitnim urednikom Džustom Elfersonom. Iz njihove saradnje izrodio se bestseler “48 zakona moći”, koji je do sada prodat u milionskim tiražima širom sveta. Njegova dela imaju veliki uticaj na popularnu kulturu.  Grin je odrastao u Los Anđelesu i pohađa Berkli, da bi svoju diplomu iz klasičnih studija dobio na Univerzitetu Viskonsin-Medison. Pre nego što će postati autor, Grin je, prema svojoj procenio radio oko 80 različitih poslova; bio je građevinac, prevodilac, urednik magazina i holivudski pisac scenarija. Povodom svoje najkontroverznije knjige "48 zakona moći" izjavio je: "Svi pretpostavljaju da ja praktikujem zakone o kojima sam pisao, ali nije tako. Mislim da svako ko bi postupao po njima bi bio suviše užasna osoba da vam bude u blizini." Bibliografija: 48 zakona moći, Umetnost zavođenja, 33 strategije ratovanja, 50-i zakon, Majstorstvo.

Komentari

 • Zakoni ljudske prirode

  07.03.2022.
  Zsolt ★★★★★

  Zna li se okvirno datum izlaska knjige?

 • Zakoni ljudske prirode

  12.12.2021.
  Nele ★★★★★

  Kada izlazi?

 • Zakoni ljudske prirode

  20.10.2021.
  Aleksandar ★★★★★

  Poštovani, kada se može očekivati da će knjiga biti dostupna? Hvala.