šta ako sve ovo nije stvarno

Šta ako sve ovo nije stvarno

Novi naslovi, Ilustrovane knjige

"Direktan prevod naziva mog Instagram profila je Javorkine stvari i očekivala sam da će one ostati samo moje, ali je u kratkom roku stranica dobila značajan broj pratilaca koji su se poistovetili sa njenim sadržajem i temama socijalne anksioznosti, usamljenosti, straha. Svi smo se nalazili na istom mestu, na internetu, i svi smo bili zajedno u nečemu nepoznatom, povezani u brizi. Osećanje da nismo sami nam je pomoglo svima makar i na kratko. Barem meni jeste." (Javorka Đurić)

Cena: 2.399,00 RSD 2.999,00 ušteda: 600,00 RSD (-20%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

"U decembru 2019. godine vratila sam se crtanju posle dugogodišnje pauze i krenula sa svakodnevnim učenjem i vežbanjem digitalne ilustracije, a u martu 2020. godine ilustracije koje se nalaze u ovoj knjizi počela sam da objavljujem na Instagram profilu pod nazivom maple.things. Deljenje je bilo moj odgovor na pandemiju i karantin u kom su sva moja stalna osećanja brige i nesigurnosti bila višestruko pojačana. Bilo mi je potrebno bolje razumevanje sebe i svega onoga izvan, a izraz i izlaz sam pronašla u crtežima ljudi bez lica i kratkim ispisima misli na njima.

Direktan prevod naziva mog Instagram profila je Javorkine stvari i očekivala sam da će one ostati samo moje, ali je u kratkom roku stranica dobila značajan broj pratilaca koji su se poistovetili sa njenim sadržajem i temama socijalne anksioznosti, usamljenosti, straha. Svi smo se nalazili na istom mestu, na internetu, i svi smo bili zajedno u nečemu nepoznatom, povezani u brizi. Osećanje da nismo sami nam je pomoglo svima makar i na kratko. Barem meni jeste." (Javorka Đurić)

@zlatkovic_julija Ne sećam se da sam nekog ovlastila da mi ovako svaku misao ubode //

@charnadar - Prelepa jedna disocijacija //

@1doomedvenus - Sve češće pomišljam kako je 80% nas sa nekom ozbiljnom dijagnozom //

@i_cirkovic - ko si ti i kako me tako dobro poznajes //

@rip_lokum - Mejpl, po ko zna koji put, ubada direktno u centar.

  • ISBN: 9788660361693
  • Broj strana: 198
  • Pismo: Ćirilica
  • Povez: Tvrd
  • Godina izdanja: 2022