oni 2

Oni 2

Tisja Kljaković Braić

Novi naslovi, Ilustrovane knjige

“Dugo sam mislila da s umjetnošću nema zezancije. I danas mi kažu: ‘Dobro to šta se zezaš, ali one tvoje ozbiljne slike su ipak umjetnost.’ Ali nije tako. Karikature su ravnopravne. Mi kao da obezvređujemo osmijeh. Više cijenimo ljude koji ga nemaju. Ljude s kamenim licima. I kaže se: ‘On je ozbiljan čovik!’ U onim šarenim rubrikama na dnu portala uvik bude neki tekst o osmijehu koji produžava život, napisan samo da malo popuni rubriku. A ja mislim da je to udarna vijest.” (Tisja Kljaković Braić)

Cena: 2.099,00 RSD 2.999,00 ušteda: 900,00 RSD (-30%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

“Dugo sam mislila da s umjetnošću nema zezancije. I danas mi kažu: ‘Dobro to šta se zezaš, ali one tvoje ozbiljne slike su ipak umjetnost.’
Ali nije tako. Karikature su ravnopravne.
Mi kao da obezvređujemo osmijeh. Više cijenimo ljude koji ga nemaju. Ljude s kamenim licima. I kaže se: ‘On je ozbiljan čovik!’
U onim šarenim rubrikama na dnu portala uvik bude neki tekst o osmijehu koji produžava život, napisan samo da malo popuni rubriku.
A ja mislim da je to udarna vijest.” – Tisja Kljaković Braić

  • ISBN: 9788660362119
  • Broj strana: 176
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Tvrd
  • Godina izdanja: 2022

Tisja Kljaković Braić
Tisja Kljaković Braić rođena je 30. juna 1979. u Splitu. Završila je Školu likovnih umetnosti – smer slikarski dizajn. U travnju 2003. diplomirala je slikarstvo na Umjetničkoj akademiji u Splitu u klasi prof. Gorkog Žuvele. Svoja dela izlagala je na tridesetak grupnih izložbi, te četrdeset samostalnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Dela joj se nalaze u fundusu Moderne galerije u Zagrebu, Galeriji Sv. Krševana u Šibeniku, te u privatnim zbirkama diljem sveta. Članica je Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika i Hrvatskog društva likovnih umjetnika. Autorka je knjige „U malu je uša đava”. Živi i radi u Splitu.