Step by step Serbian — Srpski korak po korak

Mirjana Danilović

Novi naslovi

Sasvim različita od dosadašnjih udžbenika ovog tipa, ova knjiga se odlikuje modernim pristupom, šarmom, humorom i uzbudljivim tempom uvođenja u jezik, potkovanim naučnim prilazom koji će svakog profesora lišiti suvišnih objašnjenja, a svakog učenika gotovo neprimetno uvesti u elementarno upoznavanje sa srpskim jezikom i njegovom logikom i strukturom, bez obzira na to koji mu je maternji jezik.

Cena: 1.599,00 RSD 1.999,00 ušteda: 400,00 RSD (-20%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
STEP BY STEP SERBIAN (SRPSKI KORAK PO KORAK) je kompletan kurs govornog i pisanog srpskog za apsolutne početnike. Lak je za korišćenje i najnapredniji je savremeni priručnik do danas. Ovaj praktični kurs plod je višegodišnjeg rada i iskustva profesorke Mirjane Danilović.
 
  • ISBN: 9788660360481
  • Broj strana: 286
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Broš
  • Format: 24x16cm
  • Godina izdanja: 2019

Mirjana Danilović
Mirjana Danilović rođena je u Beogradu 1964. godine. Diplomirala je na Katedri za južnoslovenske književnosti Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Postdiplomske studije završila je na Greenwich University, UK (PGCE in teaching modern languages for adult education). Petnaestak godina predavala je na North London University and Kensington and Chelsea College. Predavala je srpski jezik u Foreign Office Language School. Preselila se u Beograd i napisala knjigu za učenje srpskog kao stranog jezika od materijala koje je koristila sa svojim studentima. U Beogradu radi samostalno, uglavnom sa ljudima iz nekoliko ambasada i međunarnodnih organizacija.